2491 reviews
 1. 7.2

  Mooie huisjes met alles erop en eraan. Zwembad was fijn omdat het warm weer was. Aardig personeel, snelle reactie als er iets stuk was. Huren van bbq is zeer goed bevallen. Fietsen gehuurd, die waren top!

  July 2021 - H E. stayed in Ravenbosch+

 2. 7.8

  Het is een mooi huisje, zeker 103 heeft een mooi uitzicht. Als ik terug kom wil ik alleen huisje 103 en niet anders. Aangenaam is dat er een airco in het huisje zit, omdat je er anders met warm weer niet kunt slapen. Nu met de airco aan en allen slaapkamerdeuren open kon je lekker slapen. Vanuit hier kun je alle kanten op in de mooie omgeving.

  July 2021 - Jeroen S. stayed in Ravenbosch+

 3. 8.2

  De rust (nu nog doordat niet iedereen vrij is) en nog veel huisjes niet in gebruik / gebouwd zijn. En uiteraard het nieuwe zwembad

  July 2021 - L. C. stayed in Ravenbosch+

 4. 7

  Van tevoren werd aangegeven dat alleen tuin werkzaamheden gedaan zouden worden. Helaas niet, er werden 3 huizen geplaatst. We zaten erg in het stof en konden niet met het mooie weer buiten zitten. Melding gedaan bij de receptie en deze klacht werd niet serieus genomen. Een simpel gebaar van medeleven ( bv kop koffie of iets dergelijks) was of zijn plaats geweest.

  July 2021 - Jaap V. stayed in Schaelsbergerbosch+

 5. 7.2

  Mooie bungalow, netjes en voorzien van alle gemakken.

  July 2021 - JF W. stayed in Biebosch

 6. 9.2

  Mooie omgeving, puur natuur, schone huisjes

  July 2021 - Jenny T. stayed in Schaelsbergerbosch+

 7. 9

  Echt een heerlijke week gehad! Ruime en zeer verzorgde huisjes. Heel compleet qua inrichting. Vrijwel alles is aanwezig in de keuken. Zwembad is echt super! Park ligt mooi, veel mogelijkheden in de buurt om uitstapjes te maken.

  July 2021 - Caroline A. stayed in Schaelsbergerbosch+

 8. 8

  Ligging en zwembad

  July 2021 - Robbert B. stayed in Biebosch

 9. 8.4

  Ligging vh park, en dat het niet zo groot is

  July 2021 - Heidi H. stayed in Biebosch

 10. 7.6

  No review left

  July 2021 - Kirsten W. stayed in Ravenbosch+