1. Vier de herfst in Zuid-Limburg
  2. Luxe vakantiepark in Bemelen
  3. Nabij Maastricht (10 min) en Valkenburg (20 min)

Fall break Resort Mooi Bemelen

It is the end of the first few weeks of school after the summer vacation, and the kids are already in need of a week off again.

The most colorful time of the year has started. The leaves on the trees and bushes are coloring red and brown. The acorns and walnuts are falling from the trees. It is the perfect time to get some fresh air with a great fall hike.

  • North region: October 10 to 18, 2020
  • Central and South region: October 17 to 25, 2020

Huisje huren in de herfstvakantie

Voor een vakantiehuis in de herfstvakantie bent u bij Resort Mooi Bemelen aan het juiste adres. U heeft de keuze uit een vakantiehuis voor 4 tot 12 personen; ideaal voor zowel kleine als grote groepen. Een vrienden- of familieweekend behoort hiermee tot de mogelijkheden. De luxe vakantiehuizen bestaan uit drie types: de Biebosch, Ravenbosch en Schaelsbergerbosch. Met voorzieningen als een (inloop)douche, comfortabele boxspringbedden, een compleet ingerichte keuken met oven en vaatwasser en een ruim terras met buitenhaard en tuinmeubilair wordt u compleet ondergedompeld in luxe en comfort. Voor dat extra beetje luxe en ontspanning kunt u ook nog kiezen voor een vakantiehuis met sauna. Kortom; wanneer u kiest voor een huisje huren in de herfstvakantie bij Resort Mooi Bemelen, ontbreekt het u werkelijk aan niets.

 
 

Uw verblijf op Resort Mooi Bemelen

Wanneer u in de herfst op ons bungalowpark in Zuid-Limburg verblijft profiteert u ook van de parkfaciliteiten. Kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin met bommelburcht, duikelrek, duoschommel, airtrampoline en voor de allerkleinsten is er een boskabouter met glijbaan. Tijdens de herfstvakantie in Zuid-Limburg heeft de omgeving u ook veel te bieden; maak een herfstwandeling of fietstocht door het prachtige heuvellandschap van Limburg of breng een bezoek aan natuurreservaat de Bemelerberg. Ontdek de Limburgse gastvrijheid en de cultuur in de steden Maastricht of Valkenburg. Weet u al in welk vakantiehuis u de herfstvakantie komt doorbrengen?

More information
 

Services

Resort Mooi Bemelen beschikt over een aantal faciliteiten welke u tijdens uw vakantie kunt gebruiken. Wij werken hard aan meer faciliteiten in de toekomst.
Surroundings
Surroundings
Surroundings
Surroundings
Surroundings
Surroundings

Surroundings

Ontdek wat er te beleven is in de omgeving van Resort Mooi Bemelen. Van kastelen, attractieparken en musea tot gezellige winkelsteden, plezier voor iedereen!