Resort Mooi Bemelen
Celebrate Easter in Resort Mooi Bemelen

Schaelsbergerbosch+ Sauna

Availability and Price
 

Location

Limburg, Bemelen
 

Amenities

  1. 3 bedrooms
  2. Air conditioner
  1. Fireplace
  2. Shower
  1. Sauna
  2. Second toilet
 

Description

Luxury vacation home for 6 people with outdoor sauna

This luxury holiday home of 75m2 is suitable for 6 people. The house has 3 bedrooms (2*2 single beds, 1 bunk bed), a bathroom with sink and toilet. There is also a separate toilet. You can relax in the spacious and bright living room with see-through gas fireplace. You can put a delicious meal on the table in the open kitchen with all conceivable built-in appliances. You can spend wonderful summer days on the spacious terrace with garden furniture.


In the garden of this house you will find an outdoor sauna.


Pay attention! We are currently working hard to turn the old Camping Mooi Bemelen into a resort. The park is not ready yet, work is taking place. It still looks bare in some places.

 
Energy label: B

29 reviews


  1. 7.8

    Heel welkom ontvangst door Michel. Erg gezellige pizzabakker in restaurant met heerlijk eten. Fijne ligging waar je vanaf resort wandelingen kan starten.

    February 2024 - Inge v.

  2. 5.8

    Fijne sauna maar er mag wel meer verlichting in of onder de overkapping!

    December 2023 - Ad H.

  3. 7.2

    De omgeving en gast vriendelijk. Een mooi en schoon huis.

    December 2023 - Nicky V.

  4. 8

    Personeel erg vriendelijk en sauna bij huisje was erg plezierig.

    November 2023 - Ruurd v.

  5. 7.2

    Ruim huis met uitgebreide inventaris en gezellige inrichting

    September 2023 - Johan S.

  6. 7.8

    Het verblijf was super leuk ingericht, alleen vonden we de matrassen veel te zacht. Verder alles naar wens. Bedankt.

    August 2023 - Marieke C.

  7. 9.2

    No review left

    July 2023 - Willem d.

  8. 8

    Schone nette huisje met een heerlijke sauna Valkenburg en Maastricht liggen in de buurt voor leuke uitstapjes We hebben 1 minpuntje dat zijn de matrassen die zakken door

    July 2023 - wendy v.

  9. 7.4

    Een fijne centrale ligging tussen Valkenburg en Maastricht. Het zwembad is mooi.

    July 2023 - Chris D.

  10. 7

    Mooie omgeving - fijn huisje

    July 2023 - Marijn V.

  11. 9.6

    Ligging Netheid vriendelijkheid mogelijkheid om BBQ te doen Sauna Gigantisch zwembad Auto die je aan het huisje mag/kan parkeren SUPER SUPER SUPER P.S. nog iets waar we dankbaar voor zijn. BBQ vlees besteld. ** de heer van het onthaal heeft vlees in de frigo komen leggen; Dikke merci !!!! want we waren een serieuse wandeling gaan doen :) Hij heeft ook het toestel komen afleveren. We hadden een koeltas aangekocht. Ik wil laten weten dat deze gigantisch goed werkt. hebben we heel erg opgemerkt bij de terugrit ( naar huis ) Het resterend vlees en de ijsblokken die er bij de terugrit inzaten.... niet te geloven.... was 100% oké DANK !!

    May 2023 - MARTINE R.

  12. 8

    Mooi huisje

    April 2023 - Martie E.

  13. 8.2

    No review left

    April 2023 - paulien s.

  14. 8.6

    De rust op het park en een mooi schoon huisje en het personeel was ook zeer gastvrij dus zeker genoten

    April 2023 - Remco v.

  15. 7.8

    de villa is heel schoon en nieuw vloerverwarming is fijn voor 6 mensen ruim genoeg twee toiletten alle (keuken)apparatuur werkt goed ruim terras fijn om er een sauna bij te hebben

    March 2023 - Mark v.